Sunday, January 26, 2014

John, you are the weakest link, goodbye!*

Princess Chelsea
Dün gece yazmadım. Sözcükler evimizi terk ettiler. Çünkü gün boyu Mr Smith ve ben onları öylesine hunharca sarf ettik ki ne haliniz varsa görün diyerek gittiler. Mr Smith yattı, ben de bir gece önceden kalma can sıkıntısı bir kadına neler yaptırabilir başlıklı çalışma kapsamında ayak, yüz, banyo, misafir banyo, misafir yüz, çocuk banyo, çocuk yüz, mutfak, deniz olarak alt başlıklara bölünen havlu grubunun estetik ve fonksiyonel açılardan maksimum fayda alınacak şekilde yerleştirilmesi işiyle uğraştım. Üstüne ılık bir duş aldım. Üstümde bornozla salondaki üç kişilik koltukta sızmışım. (Burada bornoz sözcüğünü erotik bir mesaj vermek için değil, havlu ailesinin bir üyesi olmasından ötürü özellikle kullandım.)
Ama benim hedefim başka, motivasyonum başka. Kendime bakıyorum ben. Gezegen de benim uydu da. Stres anında serinkanlı kalma, doğru nefes alma, doğru beslenme, kundalini yoga, aletli pilates, zumba, alternatif tıp, bioenerji, homeopati gibi uğraşlarım var benim! Hem kilo vermeliyim! Asi kaslarımı eğitmeliyim. Şunları duyar gibiyim: "Ezguita, you are the strongest link, welcome!"

Gölgelerin gücü adına
Güç bende artııııııııııııık

Dün ikiydi, bugün bi buçuk!
Omg freaking idiot

Günün şarkısı dün geceki bize itafen: 
Princess Chelsea - The Cigarette Duet 
http://www.youtube.com/watch?v=4TV_128Fz2g

*BBC'de yayınlanan En Zayıf Halka yarışmasından alıntı, yarışmayı sunan kadın gestapo elenen yarışmacıya "En zayıf halka sensin, güle güle" der ve olaylar gelişir...